понеділок, 19 грудня 2016 17:44

Злата Огнєвіч допоможе відремонтувати будинки сиріт

Напередодні різдвяних свят українська співачка Злата Огнєвіч зняла соціальне відео, в якому звернула увагу на проблеми покинутих дітей.

Автор: фото надане прес-службою Злати Огнєвіч
 

"Я відвідала кілька міст. Львів був серед них. Спеціально для нашого візиту діти готували сценки, вивчали пісні. Потім разом ми співали їх. Це надто душевна атмосфера. Часто діти називають мене мамою. Я розумію, наскільки їм потрібна ця людина. Кожного разу, коли я приїжджаю до діток, серце до болю стискається від історій, які я чую. Найбільше на світі вони мріють про батьків" - розповіла Gazeta.ua Злата Огнєвіч.

Автор: фото надане прес-службою Злати Огнєвіч
 

У новій версії знаменитої української колядки "Пречистая Діва" знялись діти з сирітського будинку Львова. Оператором і режисером цього відео є Назарій Глянцев.

Автор: фото надане прес-службою Злати Огнєвіч
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч вирушить на зимовий відпочинок до Таїланду

Співачка планує разом з волонтерами та меценатами вирішувати потреби 25 дитячих будинків по всій Україні і направляти матеріальну допомогу на ремонт приміщень, а також на закупівлю необхідних речей для кращого життя дітей.

Автор: фото надане прес-службою Злати Огнєвіч
 

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч допоможе відремонтувати будинки сиріт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі