пʼятниця, 15 червня 2012 11:46

Зіркові відпустки: Альоша поїде до Ізраїлю, а Віктор Павлік пити воду у Трускавець

Зіркові відпустки: Альоша поїде до Ізраїлю, а Віктор Павлік пити воду у Трускавець
Зірки готуються до літньої відпустки Фото: vk.com

Українські зірки вже планують свій літній відпочинок. Співачка Альоша відправиться на відпочинок до Ізраїлю, а Віктор Павлік поїде до Трускавця, повідомляє ТСН.

Молода мама Вікторія Мартинюк, колишня дружина Олександра Пономарьова усі свої відпустки планує так, аби у першу чергу було цікаво Олександру Пономарьову-молодшому.

"Хочу поїхати в Грузію. Хочу поїхати в Хорватію. В Хорватію поїду обов'язково з маленьким. Ще планую поїхати з подругою в Грецію з дітьми, такою дівочою компанією. Мені дуже подобається пасивний відпочинок біля моря, тому що так дитині цікавіше. Активний буде трошки пізніше. Планую наступного року вже поїхати в Діснейленд", - розповіла Вікторія в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Для Альоші відпустка — це насамперед засіб інтелектуального збагачення. До того, як стати співачкою, вона мріяла стати археологом. А тому влітку вона працюватиме, аби заробити на осінню подорож до Ізраїлю.

"Я цього дуже хочу і вже збираю гроші. Саме туди, тому що мені ще з дитинства були цікаві моменти релігії: як створювалася вона, як писалися ці книжки всі, хто їх писав, де їх писав, чому він їх писав", - наголосила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик орендувала віллу в Іспанії за $4 тисячі на місяць

Віктор Павлік звик поєднувати відпочинок та заробіток. Зізнається, що щомісяця виділяє час, аби добряче відпочити і при цьому не надто витратитися.

"Дуже люблю влітку щомісяця їздити на два-три дні, що і зроблю зараз знову, в Трускавець і в Моршин. Попити водичку, подихати свіжим повітрям. Там дуже багато зелені, там дуже гарно. Білочки живі беруть з рук горішки. У мене концерти там просто раз в місяць. Я не зраджую своїй традиції - наприкінці червня завжди відпочиваю у Криму. Цього року це буде Феодосія", - поділився співак.

Зараз ви читаєте новину «Зіркові відпустки: Альоша поїде до Ізраїлю, а Віктор Павлік пити воду у Трускавець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі