пʼятниця, 26 вересня 2014 14:05

Зірка стрічки "Особливості національного полювання" відмовися від російського паспорту

Автор: luoksa.ru
 

Російський актор, зірка стрічки "Особливості національного полювання" фінського походження Вілле Хаапасало зізнався, що не підтримує політику Путіна

Стало відомо, що зірці фільму "Любов у великому місті" обіцяли російське громадянство в обмін на вступ до лав партії президента Росії "Єдина Росія". Але сам Хаапасало заявив, що не підтримує політику Путіна і відмовився від ​​пропозиції.

Вілле Хаапасало в інтерв'ю телепрограмі Ylen aamu розкритикував те, як у Фінляндії висвітлюється те, що відбувається в Росії, і заявив, що російський народ не має ніякого відношення до політики Володимира Путіна, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на newsru.com. 

"Є політика і є люди, які не мають відношення до цієї політики. У Фінляндії ніхто не хоче говорити про те, що в Росії насправді відбувається. Забувають, що там народ страждає, що там війна. Замість цього всі зосередилися тільки на тому, щоб малювати жахливі картини", - зазначив зірка. 

У Росії слова Вілле інтерпретували як слова про Україну. Але фінський сайт наполягає, що актор говорив саме про Росію. 

Нагадаємо, нещодавно російський актор Леонід Ярмольник, який балотувався в думу Москви від "Громадянської платформи" назвав вибори черговим підтасовуванням і неправдою.

Зараз ви читаєте новину «Зірка стрічки "Особливості національного полювання" відмовися від російського паспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі