пʼятниця, 09 вересня 2016 12:50

Зірка "Країни У" стане новим ведучим шоу "Розсміши коміка"

Автор: Прес-служба
 

17 вересня в 18:30 на телеканалі "1+1" стартує новий сезон гумористичного шоу "Розсміши коміка", згідно з правилами якого кожен учасник може заробити до 50 000 гривень за допомогою гумору.

Цієї осені на глядачів чекає ще більше нових жартів і скетчів, нових учасників і новий ведучий. Тепер присуджувати грошові призи і відстоювати інтереси учасників буде Ігор Ласточкин.

Ігор добре відомий глядачам за проектом "Ліга сміху", в якому він наймолодший член журі. Крім цього, він - капітан успішної команди "Збірна Дніпра", гумор якої люблять далеко за межами України, а також актор скетч-шоу "Країна У" (телеканал "ТЕТ").

У новому сезоні "Розсміши коміка" на телеканалі "1+1" очікується багато нових талановитих стендаперів. Вік представників цього жанру різноманітний - наймолодшій учасниці виповнилося всього 17 років. Також яскраво представить вікову категорію 60-річна бабуся-стендапер, яка підкорила всіх: коміків, ведучого, глядачів і знімальну групу проекту.

Нагадаємо, що "Розсміши коміка" - гумористичне шоу, в якому будь-яка людина, яка розсмішить Володимира Зеленського або Євгена Кошового має можливість виграти гроші. Виступи учасників проходять в п'ять етапів по 60 секунд. Якщо після проходження будь-якого з них претенденту вдається викликати заповітну посмішку, він має право відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п'ять, десять або двадцять тисяч гривень. Ті ж, хто змагаються до кінця, отримують можливість заробити п'ятдесят тисяч. Але, якщо залишають юмористів байдужими, йдуть з шоу ні з чим.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Країни У" стане новим ведучим шоу "Розсміши коміка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі