понеділок, 13 серпня 2018 15:22

Зірка "50 відтінків сірого" оконфузилась на червоній доріжці у сміливій сукні
29

Рита Ора у Італії
Рита Ора у Італії
Рита Ора у Італії
Рита Ора у Італії
Рита Ора у Італії

Співачка та акторка Рита Ора, яка знялась у фільмі "50 відтінків сірого" у ролі сестри головного героя, завітала на червону доріжку UNICEF Summer Gala у Італії у відвертій сукні.

Красуня позувала фотографам у вбранні, яке випадково оголило її спіднє. До речі, раніше Рита виходила на публіку і без білизни.

Стилістом Рити став фешнгуру Джейсону Ремберту, а сукня належить бренду, який створив наряд для заручин Меган Маркл Ralph & Russo з Тижня моди 2018, доповнила образ Рита туфлями від Sophia Webster.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева "Роми" у пікантному бікіні оголила сідниці а-ля Кардаш'ян

Перед цим Рита була помічена на яхті арабського шейха. Компанію Риті склав її бойфренд та акторка Мішель Родрігес.

Зірка зустрічається з бойфрендом вже тривалий час, але зізналась, що бісексуальна.

"Я можу мати стосунки, як з хлопцями, так і з дівчатами. Не сказала б, що це співвідношення 70/30. Дівчата дійсно були у моєму житті. Я мала романтичні стосунки і з хлопцями, і з дівчатами, це моя історія, - говорить зірка, - я сподіваюсь, те, як я розповідаю про своє життя у мистецтві надихне моїх фанів, щоб пишатися собою, як зробила це я".

Зараз ви читаєте новину «Зірка "50 відтінків сірого" оконфузилась на червоній доріжці у сміливій сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі