понеділок, 26 серпня 2019 16:13

Зіброви знову відгуляли весілля

Зіброви знову відгуляли весілля
Обмінятись клятвами вирішили у 60-ий день народження Марини Зібрової.

Співак Павло Зібров та його дружина Марина вдруге обмінялись клятвами. Пара вирішила відзначити 25-річчя свого шлюбу, або срібне весілля.

Дату церемонії подружжя обрало не випадково. Обмінятись клятвами вирішили у 60-ий день народження Марини – 25 серпня, повідомляє "24"

Церемонія пройшла в одному з елітних ресторанів на Київщині.

Павло Зібров прийшов на свято у розкішному світлому костюмі та бутоньєркою нареченого. А от Марина постала перед гостями у пишній весільній сукні без фати. Як і будь-яка наречена, тримала букет.

"Я вдячний долі, що 25 років тому зустрів Марину. Думаю, що я саме тебе шукав, але все ж ти мене знайшла, взяла за шкірки та забрала у полон кохання. Дякую тобі за доньку, за те, що ти завжди поряд зі мною, терпиш мене. Дякую, що у нас все вдається, як в хорошій пісні: я з тобою в щасті і добрі живу", – сказав співак на церемонії.

В Instagram-Stories Зібров зізнався, що об'єднати два сімейні свята було ініціативою його доньки – 22-річної Діани. Саме дівчина була ведучою заходу.

Щодо подарунків гостей, то Марина Зіброва вирішила відмовитись від звичайних квітів та попросила нести їй вазони, які вона висадить біля свого маєтку.

Переглянути цей допис в Instagram

ЩАСЛИВІ РАЗОМ ❤️ #25

Допис, поширений Павло Зібров (@pavlo_zibrov)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці гулянки Богдана у Сен-Тропе

Марина Зіброва - друга дружина Павла Зіброва. Пара одружилась 25 серпня 1994-го. Перша дружина Тетяна залишила артиста, коли йому 27 років, заради молодого студента. У Зіброва троє дітей - син Сергій від першого шлюбу, донька Діана та прийомний син Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Зіброви знову відгуляли весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі