пʼятниця, 13 квітня 2018 14:25

Зібров різко висловився про можливе президентство Вакарчука

Автор: Ivona - bigmir)net
  Павло Зібров не вірить, що Вакарчук зможе реформувати Україну
Павло Зібров не вірить, що Вакарчук зможе реформувати Україну

Співак Павло Зібров не вірить у те, що український музикант Святослав Вакарчук може реформувати Україну.

Про це він заявив у інтерв'ю видання "Гордон".

"Павло Зібров нехай пише музику. І поет Славко – прекрасний актор, прекрасний співак, композитор, поет. Не підтримав би Вакарчука як президента. Ні... Ну навіщо?! Тоді ми втратимо співака, особистість. А він збирає стадіони. І не тільки тут, але і по всій Європі, по всьому світу. Не вірю у те, що Вакарчук може реформувати Україну", – сказав Зібров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакарчука порівняли із Собчак

Згідно із соцопитуванням Центру Разумкова, проведеним із 6 до 11 жовтня 2017 року, якби вибори глави держави проходили цими днями, Вакарчук посів би 5-те місце. За даними опитування центру ЅОСІЅ, яке проводили 5–11 жовтня, фронтмен "Океану Ельзи" поступався лише чинному президенту Петрові Порошенку.

6 квітня 2018 року Вакарчук не відповів прямо на запитання, чи має намір він брати участь у президентських виборах в Україні 2019-го. "Буду міняти свою країну найбільш ефективним способом, яким зможу", – відповів він.

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук може стати лідером думок українців на виборах президента 2019 року, вважає журналіст Ірина Тиран.

Вона вважає, люди зараз чекають кандидата, який буде лідером думок. Такі лідери є. Нейтрального кандидата лідера думки шукають серед співаків, людей культури. Натякає на Вакарчука. Він розказує, що не піде в політику і не має президентських амбіцій. Попри це, проводить політичні бесіди зі студентами Києво-Могилянської академії. У свій час це робив Ющенко, який теж не говорив про свої президентські амбіції.

Зараз ви читаєте новину «Зібров різко висловився про можливе президентство Вакарчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі