четвер, 24 березня 2011 19:31

Зі смертю Елізабет Тейлор завершилася ціла епоха - ЗМІ

Зі смертю Елізабет Тейлор завершилася ціла епоха - ЗМІ

Відомі діячі культури - актори, режисери, музиканти назвали смерть Елізабет Тейлор  непоправною втратою і завершенням цілої епохи в кіноматографі .

"Все, що вона не робила у своєму житті, все було наповнене пристрастю Вона була справжньою легендою, і нам буде її не вистачати.", - заявила вдова екс-президента США Ненсі Рейган.

Актриса Джоан Коллінз назвала Тейлор "справжнім кумиром Голлівуду, великою красунею, актрисою і об'єктом неминущого захоплення у всьому світі".

З кончиною Тейлор "завершилася ціла епоха", вважає співачка і актриса Барбра Стрейзанд.

"Справа не тільки в красі і її зоряному статусі, людяності а в Вона підтримувала ВІЛ-інфікованих, була щедра.", - додала Стрейзанд.

Співчуття у зв'язку з кончиною зірки також висловили британський музикант Елтон Джон, його співвітчизник режисер Майкл Уіннер, співак Джордж Майкл, знаменитий у минулому баскетболіст Меджік Джонсон і представники благодійних організацій, з якими за життя щільно працювала Тейлор.


Нагадаємо, відома актриса пішла з життя у віці 79 років в лікарні "Сідар-Сінай" у Лос-Анджелесі, де перебувала на обстеженні лікарів більше шести тижнів. Тривалий час і аж до самої смерті Тейлор очолювала американський центр по боротьбі зі СНІДом.


Зараз ви читаєте новину «Зі смертю Елізабет Тейлор завершилася ціла епоха - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі