четвер, 01 квітня 2010 09:59

Елізабет Тейлор відмовляється від допомоги лікарів (ФОТО)

За останні двадцять п"ять років прославленій актрисі Елізабет Тейлор було проведено близько 100 медичних операцій. І тепер 78-річна знаменитість заявила, що з неї досить. Зараз пані Тейлор страждає від болів в шиї, але від хірургічного втручання категорично відмовляється.

За своє життя знаменита актриса не один раз вигравала в сутичці зі смертю. Вона немов кинула виклик всім похмурим прогнозам про її майбутнє. При цьому Елізабет Тейлор зберігає не тільки самовладання, але і почуття гумору.

"Я лягаю в лікарні так само часто, як інші сідають у таксі", - сказала одного разу зірка.

У жовтні минулого року Тейлор була проведена операція на серці. Процедура пройшла вдало. Але зараз актрису мучать болі в шиї, що виникли як наслідок сколіозу. Тільки за цей рік знаменитість вже кілька разів опинялася в госпіталі. Але не дивлячись на дискомфорт, від хірургічного втручання відмовляється.

"Вона не збирається здаватися, але просто твердо вирішила не робити операцій, - говорять джерела. - Хоча біль в шиї іноді така, що вона ледве може підняти голову. Велику частину дня Ліз проводить в інвалідному кріслі, схиливши голову на плече. І хоча вона стверджує, що вже не може проводити життя в госпіталі, їй все ж таки необхідна ця операція, щоб ослабити біль".

Нагадаємо, в 1997 році зірці видалили пухлину мозку. У 2006 році в ЗМІ з"явилася інформація про те, що знаменита актриса страждає на хворобу Альцгеймера, проте Тейлор ці відомості категорично спростувала.

В даний час Тейлор за станом здоров"я практично не з"являється на публіці. Виключенням стала її присутність на похоронах її близького друга Майкла Джексона, а також на організованому в кінці вересня добродійному фешн-шоу в Санта-Мониці.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Елізабет Тейлор відмовляється від допомоги лікарів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі