неділя, 02 квітня 2017 16:48

Дружина Дяді Жори не залишає спорт на останніх місяцях вагітності

Дружина Дяді Жори не залишає спорт на останніх місяцях вагітності
Дядя Жора з дружиною Фото: Телекритика

Шоумен Дядя Жора та його дружина Наталя Мичковська скоро стануть втретє батьками. Наталя, яка займалась бодібілдінгом, не покидає спорт і на останніх місяцях вагітності. Про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Заняття спортом продовжую, але у легкій формі. Зараз на 7,5 місяці, приходжу до спортзалу. Гуляю біговою доріжкою", - говорить Мичковська.

"Вона скромнічає, вона щодня у спортзалі, я навіть сам пригальмовую, нагадую, що вона вагітна. Вона радить іншим, як харчуватися, пише програми, це зараз фішка у Наташи, посипалися вдячні листи, люди скидують вагу. Дивлюсь, після пологів піде у тренери", - говорить Дядя Жора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Дяді Жори розповіла, хто їй пошив перше бікіні для конкурсу з бодібілдінгу

Пара розповіла, хто виховуватиме їхнього малюка.

"Молодша донька сказала, що вихованням дитини займеться, говорить, що ми її погано виховали, що вона балувана. Старша сказала, що з'їде.", - говорить шоумен.

Раніше Дружина шоу-мена Дяді Жори, Наталя Мичковська, розповіла, що перше її бікіні для конкурсу з бодібілдінгу пошила українська дизайнерка Юлія Айсіна.

"Перші бікіні мені пошила Юлія Айсіна. Я обираю лише колір, як груди ляжуть, а це найголовніше, бо груди в цій справі наголовніше", - говорить Наталя Мичковська.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Дяді Жори не залишає спорт на останніх місяцях вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі