субота, 08 квітня 2023 04:00

Дружина Андрія Бєднякова похвалилася несподіваним подарунком від чоловіка

Дружина Андрія Бєднякова похвалилася несподіваним подарунком від чоловіка
Дружина Андрія Бєднякова показала неймовірний сюрприз, який шоумен зробив їй з України. Фото: instagram.com/nastyakorotkaya

Акторка, дружина телеведучого 35-річного Андрія Бєднякова 37-річна Анастасія Коротка похвалилася приємним і несподіваним подарунком від чоловіка.

Дружина шоумена з дітьми перебуває у Сполучених Штатах Америки, а Бєдняков – в Україні. В Instagram Коротка зізналася, що на канікулах доньки планувала з'їздити в Україну, але не змогла виїхати через проблеми з документами:

"Дуже хотіли поїхати до тата на канікулах Ксенії, але, виявилось, що нам поки не можна виїжджати з Америки. Із документами ціла історія. Мене так накрило. Накрила втома, яку я дуже ретельно запихую подалі (усе ж таки з двома дітьми і собакою далеко від дому важкувато). Намагаюся бути на позитиві. Але накрив сум, накрило безсилля".

Наступного ранку на Коротку та дітей чекав сюрприз від чоловіка. Аби родина трохи відпочила, Бєдняков придбав їм путівки на Гаваї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Андрія Бєднякова показала різдвяне сімейне фото з дітьми

"Андрюша каже: лягай спати, відпочинь. А на ранок вже були у нас квитки на море і бронь на готель. Я й забула, як це воно – збирати валізи на відпочинок. Ксеня ледь дірку не пробила в стелі від радощів. Що можу сказати. Дівчата, бажаю вам всім свого власного Бєднякова. І перемоги скоріше. Щоб ми всі повернулися до своїх Бєднякових", – написала акторка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от nastyakorotkaya (@nastyakorotkaya)

На початку повномасштабної війни РФ проти України ведучий вивіз вагітну дружину з 6-річною донькою з країни. У США вона народила другу дитину.

У листопаді Коротка розсекретила ім'я сина. Також вона опублікувала чуттєвий знімок в Instagram. На фото їхня з ведучим донька 7-річна Ксенія тримає брата Остапа.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Андрія Бєднякова похвалилася несподіваним подарунком від чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі