неділя, 08 жовтня 2023 21:40

Зеленська у яскравому костюмі з'явилась на премії для вчителів
4

Олена Зеленська відвідала премію для вчителів
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська відвідала премію для вчителів
Олена Зеленська відвідала премію для вчителів
Олена Зеленська відвідала премію для вчителів

Перша леді Олена Зеленська взяла участь у щорічній національній премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine.

Основна мета премії під час повномасштабного вторгнення - розповідати історії вчителів, щоб у такий спосіб подякувати їм і підкреслити важливість їхньої праці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купила прикрас на мільйон доларів. Про Зеленську вигадали черговий фейк

"Велика подяка всім українським педагогам, які під час страшної війни продовжують працювати! І вчать не лише освітніх предметів, а й стійкості та життєлюбності. Зміцнюють віру молоді у свої сили. Показують, що попри ворожий напад життя триває, а отже, у ньому є майбутнє - для дітей, їхніх родин, усієї країни", - наголосила дружина президента.

На захід Зеленська одягла білий топ і блакитний костюм, який складався із подовженого жакета та штанів-палаццо. Образ доповнила білими туфлями на шпильках. Вона вирівняла волосся і зробила ніжний макіяж. З прикрас зробила ставку на масивні білі сережки.

Раніше Зеленська відвідала Київську обласну дитячу лікарню, а в ній - "Школу супергероїв". Там окремо навчають школярів 5-11 класів і дошкільнят. У штаті - методист, педагоги за різними напрямами та психолог. Дружина президента обрала для виходу стриманий класичний костюм, який складається з штанів і жакета темно-синього кольору. Образ доповнила білою сорочкою і лоферами. Вона зробила легкі локони й повсякденний макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Зеленська у яскравому костюмі з'явилась на премії для вчителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі