пʼятниця, 25 серпня 2023 10:53

Бажання немає: Тополя відверто зізнався, чи готовий повернутися на фронт
5

Тополя заявив, що не мав бажання йти воювати
Фото: instagram.com/tarastopolia
Тополя заявив, що не мав бажання йти воювати
Тополя заявив, що не мав бажання йти воювати
Тополя заявив, що не мав бажання йти воювати
Тополя заявив, що не мав бажання йти воювати

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя зізнався, чи готовий повернутися на фронт.

Заявив, що у нього взагалі не було бажання йти воювати. Про це розказав у інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Якщо Залужний скаже, то повернуся. Ми відкомандировані його рішенням до розпоряджень. Бажання немає, звичайно. Я побачив, відчув. У мене не було бажання і в перший день йти воювати. У кого є бажання йти гинути від пострілу, мін чи просто вбивати? Але є розуміння, що країна має вистояти, вижити й заради цього потрібно це робити. Я не отримував задоволення, але ми прийняли рішення і пішли. Я не буду брехати та казати, що хочеться туди повернутися", – розповів співак.

Додав, що перші місяці після повернення "була ломка" і бажання повернутися. За словами артиста, це особливий стан психіки.

Тополя вступив до лав територіальної оборони ЗСУ ще 15 лютого, до повномасштабного вторгнення. З перших днів разом з колегами несли службу в лавах 130 батальйону у якості стрільців та стрільців-парамедиків. Тополя спочатку був у Києві, потім на Харківщині. Працював парамедиком на передовій.

У серпні головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відрядив музикантів гурту із зони бойових дій з півночі Харківської області до Києва для нового завдання – мистецькі акції за кордоном і соціальна робота.

Зараз ви читаєте новину «Бажання немає: Тополя відверто зізнався, чи готовий повернутися на фронт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі