вівторок, 08 жовтня 2024 14:32

"Законом було не заборонено" - Тарас Тополя відповів, як ставиться до артистів, що виступали в Росії
3

Тарас Тополя
Фото: instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя
Тарас Тополя

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя прокоментував, як ставиться до колег, які виступали в Росії після 2014 року.

В інтерв'ю для Oboz.ua артист зазначив, що більшість зірок українського шоу-бізнесу відмовилися від заробітку в РФ після початку повномасштабного вторгнення.

"Для мене і музикантів гурту "Антитіла" війна розпочалася не в 2022 році, а в 2014-му. І от 2014-го всі ті друзі, які мали зробити дурниці якісь, не зробили їх у 2014-му, в 2015-му. Тому що "водорозділ" для нас почався ще тоді. Ну і ще раз нагадаю, що війна почалася в 2014-му, а величезна кількість кумирів українців продовжувала гастролювати в Росії, їздити на корпоративи. Знову ж таки, я нікого не засуджую. Це їхнє право. Законом було не заборонено. Дуже сподіваюся, що народ дасть оцінку кожному", - сказав виконавець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко розказала про кризу в стосунках з чоловіком-військовим і як зверталась до його колишньої за порадою

Додав, що в його оточенні були люди, котрі виїхали до країни-агресорки.

"Від певних артистів не очікував, подумати навіть не міг, вважав, що це неможливо. Виявляється - можливо. Ні в кому не розчаровувався, бо я не зачаровувався. Я знаю глибоко український шоу-бізнес. Стільки детальних нюансів, що я далекий від розчарування будь-ким. Іноді просто спостерігаю з посмішкою за тим, як падає полуда з очей у прихильників того чи іншого артиста, чи коміка. Це їхня драма, не моя драма", - висловився чоловік.

Раніше Тополя відповів, чи демобілізувався із ЗСУ. Артист зазначив, що разом із колегами продовжує служити, але вже в іншому батальйоні.

Зараз ви читаєте новину «"Законом було не заборонено" - Тарас Тополя відповів, як ставиться до артистів, що виступали в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі