субота, 28 вересня 2019 22:46

"За винагороду" - працівниця клініки хотіла продати фото і відео хворої на рак Заворотнюк

"За винагороду" - працівниця клініки хотіла продати фото і відео хворої на рак Заворотнюк
Заворотнюк знімали на камеру в лікарні. Фото: @a_zavorotnyuk

Співробітники клініки, в якій знаходиться хвора Анастасія Заворотнюк, крадькома фотографували та знімали на відео актрису.

Редакція видання "Дні.ру" стверджує, що одна з працівниць лікарні звернулась до них з метою продати ексклюзивні матеріали.

"У мене є відео Заворотнюк в лікарні, зняте мною особисто, і 17 фотографій, зроблені в період з 15 вересня по 25 вересня 2019 року. Я з учорашнього дня в цій медустанові не працюю. Готова передати всі записи анонімно. За винагороду", - повідомила колишня співробітниця клініки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші симптоми раку з'явились у Заворотнюк більше 10 років тому

За словами жінки, один ролик триває 58 секунд, ще два - по 32 секунди.

Ймовірно, шокуючі кадри зроблені в реанімації, де Заворотнюк кілька днів була підключена до апарату штучної вентиляції легенів, і з палати, куди її перевели після поліпшення стану.

Поки невідомо, чи купила редакцію запропоновані матеріали.

Донька російської актриси Анастасії Заворотнюк Ганна спростувала інформацію про запрошення на шоу Андрія Малахова "Прямий ефір", за яке їй мали заплатити чималу суму. Молодша Заворотнюк 24 вересня в Instagram виставила пост, в якому звернулась до журналістів.

Зараз ви читаєте новину «"За винагороду" - працівниця клініки хотіла продати фото і відео хворої на рак Заворотнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі