четвер, 02 вересня 2021 19:07

"За 10 років майже не робили з нею уроки" - Педан поділився, як навчається його донька-випускниця

"За 10 років майже не робили з нею уроки" - Педан поділився, як навчається його донька-випускниця
Олександр Педан поділився, як навчається його донька Валерія. Вона цьогоріч 11-класниця. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Шоумен Олександр Педан розповів, що повів доньку Валерію до випускного класу. Цьогоріч вона 11-класниця.

Емоціями та переживаннями ведучий реаліті "Екси" на "Новому каналі" поділився в Instagram.

"Пам'ятаю, як йшли у перший клас, і в нас з дружиною ноги трусилися більше, ніж у неї. Хвилювалися. А тепер донька вже закінчує школу. Дуже цікаві відчуття: з одного боку, і самому страшно, а з іншого, хочеться підтримати Леру й не показувати їй свій страх", - написав він.

Педан зізнався, що було б важче, якби не було молодшого сина 5-річного Маріка.

"Ми розуміємо, що попереду знову чекає школа. Класно, що ми – молоді батьки, і в нас уже така доросла дитина, яка скоро піде в дорослий світ: буде навчатися в університеті, працювати. А ми ще в тому віці, що повністю її розуміємо, підтримуємо. Хочеться вважати себе прогресивними. І Лера з нами дружить, радиться, усі теми для обговорення відкриті", - зазначив ведучий.

Він додав, що донька навчається через те, що вона сама цього хоче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба готувати їх до поразок". Педан поділився правилами виховання дітей

"У нас ніколи не було мети, щоб Лера стала відмінницею. Ми на неї не тиснули – все виходило саме. За 10 років навчання практично жодного разу не робили з донькою уроки. Лише коли їй хотілося уваги. Лера завжди могла впоратися сама. Не хочу спойлерити, та в нас є класні плани на цей рік. Дуже цікавий формат, як вибрати Лері університет. А ще хочеться побільше офлайну. Вважаю, що так інформація сприймається значно краще. Діти скучили за живим спілкуванням, за школою", - зауважив ведучий.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleksandr Pedan (@pedanos)

Виконавиця Ольга Цибульська відправила сина Нестора до школи. Цьогоріч він першокласник. Також показала фото, на яких постала в небесно-блакитній квітчастій сукні. Нестора вбрала в темно-зелений костюм. У дописі побажала сину успіху в навчанні.

Зараз ви читаєте новину «"За 10 років майже не робили з нею уроки" - Педан поділився, як навчається його донька-випускниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі