середа, 01 вересня 2021 13:58

Слава Камінська з колишнім, Гвоздьова й Цибульська: хто з зірок повів дітей до школи
8

Виконавиця Ольга Цибульська відправила сина Нестора до школи. Цьогоріч він першокласник.

Новиною поділилася в Instagram. Також показала фото, на яких постала в небесно-блакитній квітчастій сукні. Нестора вбрала в темно-зелений костюм. У дописі побажала сину успіху в навчанні.

"Перший раз у перший клас. Сину, хай світ відкривається для тебе й дивує можливостями. Ти можеш усе. Ми пишаємося тобою. Тільки вчора принесли малюка з пологового, а сьогодні чіпляла метелик на святкову сорочку. Ти мрієш космічними масштабами та зможеш мати все. Сьогодні початок. Пам'ятай: важливо, що ти відчуваєш, хто поруч і до чого прямуєш. Решта - дрібниці", - написала вона.

Хто ще із представників українського шоубізу повів дітей до школи, підготувала Gazeta.ua.

Виконавиця Ольга Цибульська відправила сина Нестора до школи. Цьогоріч він першокласник
Фото: instagram.com/cybulskaya
Доньки-двійнята Арабелла й Мірабелла артистки Камалії та чоловіка-мільйонера Мохаммада Захура пішли в третій клас
Продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, поділився світлиною, як проводить сина Андрія до школи
Ексведучий та голова Черкаської ОДА Олександр Скічко разом з дружиною Єлизаветою Юрушевою відправили доньку Наталію до першого класу
Молодший син Олег співачки Ірини Федишин пішов до першого класу

Ексведучий і голова Черкаської ОДА Олександр Скічко із дружиною Єлизаветою Юрушевою відправили доньку Наталію до першого класу. Навчатиметься в елітній столичній гімназії. Знімки зі святкування першого дзвоника, на яких вони позували втрьох, Юрушева опублікувала в мережі.

Молодший син Олег співачки Ірини Федишин теж пішов до першого класу. В InstaStories виконавиця показалася в жовтому піджаку й топі. Син пішов до школи у вишиванці.

Продюсер Олексій Потапенко, відомий як Потап, теж поділився світлиною, як проводить сина Андрія до школи. Навчається в приватному навчальному закладі під Києвом.

Доньки-двійнята Арабелла й Мірабелла артистки Камалії та чоловіка-мільйонера Мохаммада Захура пішли в третій клас. Навчаються в Київській філії престижної Міжнародної британської школи.

У ведучого Володимира Остапчука донька Емілія вже другокласниця. Дівчинка навчається в приватному столичному навчальному закладі.

Артистка Слава Камінська з ексчоловікпм Едгаром повели спільного сина Леонарда до першого класу. На першому дзвонику була також молодша донька експодружжя Лаура. Камінська з'явилася у світло-рожевому брючному костюмі, а Лаура - в яскравому малиновому.

"Птаха в клітці", - пожартувала співачка під фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Готувати до поразок, не давати порожніх обіцянок і не бити - як виховують дітей Педан, Кароль і Джамала

Хореографка Ілона Гвоздьова теж відправила доньку першокласницю Валерію на навчання. На шкільній лінійці була з чоловіком Іваном Хомячуком. Дівчинка пішла в перший клас у вишиванці. Танцюристка позувала в білих штанах і чорній блузці.

Родина ексміністра оборони Анатолія Гриценка провела дочку в 11 клас, дочка міністра цифрової трансформації Михайла Федорова пішла в садок. Провів у школу дітей і екснардеп Єгор Соболєв.

Зараз ви читаєте новину «Слава Камінська з колишнім, Гвоздьова й Цибульська: хто з зірок повів дітей до школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі