середа, 07 листопада 2012 14:41

"Взагалі мені звичайно стиліст не завадив би" - Волочкова

"Взагалі мені звичайно стиліст не завадив би" - Волочкова
Балерина не хоче змінювати свій стиль Фото: maiden.com.ua

Анастасії Волочкової стиліст не завадив би. Про це сама балерина розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Взагалі мені звичайно стиліст не завадив би. Мені не зовсім близький цей одяг, ці закриті сукенки, піджаки. Я якось не дуже комфортно себе почуваю. Нехай це буде інша грань", - зізналася вона.

Однак, за словами Волочкової, вона готова змінюватися.

"Але я не готова зраджувати собі. Якщо мені подобається, мені комфортно, якщо я такою подобаюся тим людям, які поруч зі мною, я буду продовжувати", - підкреслила вона.

Між тим, балерина розповіла, як почала святкувати день народження своєї дочки Аріадни, яке пройшло 23 вересня. Першим 7-річну дочку Волочкової привітав Микола Басков. Співак подарував сукню.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анастасія Волочкова змінила стиль на більш жіночний

"Це унікальна сукня, рожевого відтінку, вся в мереживах, в стразах, в каменях. Я думаю, що моє весілля відпочиває в порівнянні з цією сукнею. Коля приїхав до нас першим, о першій годині ночі, він любитель нічних відвідувань мого будинку. Він вирішив просто Арішу першим привітати. Аріша дочекалася його. Вона подарувала йому два танці: один - сучасний, другий - на пуантах. Причому її ніхто не вчив, вона сама придумала танець під музику. Загалом це була дійсно така феєрія. Так що ми арішкін день народження почали святкувати у нас вдома. І колін день народження теж у нас вдома. Він напередодні свого дня народження приїхав до нас додому, я підготувалася, приготувала йому торт із нашим портретом", - поділилась балерина.

Зараз ви читаєте новину «"Взагалі мені звичайно стиліст не завадив би" - Волочкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі