пʼятниця, 26 квітня 2024 12:46

В'ячеслав Узелков із лікарняної палати звернувся до таємничої коханої
3

В'ячеслав Узелков
Фото: instagram.com/uzelkov_official
В'ячеслав Узелков
В'ячеслав Узелков

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, який майже місяць тому переніс операцію на серці, розказав про стан здоров'я.

На своїй сторінці в Instagram, спортсмен опублікував фото з лікарняної палати.

"Ось і здаю останній аналіз перед випискою. Минуло три тижня. Перший був постійно під наркозом. Зроблено декілька операцій, тиждень в реанімації. Потім палата, усвідомлення, де я, і повернення пам'яті", - поділився Узелков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасії Приходько раптово стало зле: зірка викликала швидку

Тренер подякував лікарям і своїй коханій, яку тримає у таємниці.

"Саме в той час, коли мені була потрібна допомога, вона мене повернула в цей світ. Потім тиждень лікування залишків хвороби. Дякую, дякую дякую. Окрема подяка лікарям, медперсоналу, які дістали мене майже з того світу. Серце б'ється, життя продовжується. Слава Україні. Ми незламні", - написав боксер.

22 роки В'ячеслав був одружений з фітнестренеркою Мариною Боржемською, від якої має двох дітей. 2018-го подружжя розлучилося зі скандалом. Боржемська звинувачує колишнього в аб'юзі, небажанні допомагати та бачитися з їхніми дітьми. Узелков всі звинувачення на свою адресу відкидає.

У грудні минулого року спортсмен повідомив, що одружується вдруге. Втім, обличчя та ім'я обраниці не розсекречує.

Зараз ви читаєте новину «В'ячеслав Узелков із лікарняної палати звернувся до таємничої коханої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі