субота, 09 травня 2020 16:20

"Вона пройшла через невимовні жахи всю дорогу до Берліна": Мілла Йовович розповіла про бабусю
7

Голлівудська акторка Мілла Йовович привітала своїх прихильників з Днем перемоги та розповіла про своїх рідних, які пройшли Другу світову війну.

"Хочу всіх привітати з великим святом, Днем Перемоги! У моїй родині було багато бійців і солдатів, які воювали на війні,," - написала Йовович в Instagram.

Бабуся Мілли Йовович, Тетяна Попова, стала медсестрою і пішла на війну, коли їй було усього 16 років.

"До свого 18-річчя вона пройшла через невимовні жахи всю дорогу до Берліна," - пише актриса.

Бабуся Мілли Йовович Тетяна Попова. Фото: instagram/millajovovich
Фото: instagram/millajovovich
Фото: instagram/millajovovich
Фото: instagram/millajovovich
Фото: instagram/millajovovich

Йовович розповіла, що воювали обидва її діда - Олександр Логінов та Богдан Йовович, який був в лавах югославських партизан.

"Ви можете сказати, що я з довгого ряду бійців, солдат і революціонерів, і я дуже пишаюся своєю спадщиною і дивовижними людьми, з яких я родом", - написала Йовович.

"Коли справи йдуть погано, я думаю про те, через що пройшла моя бабуся, коли вона була ще дитиною, і більше нічого не здається таким складним. Сьогодні я хочу вшанувати їх спогади і спогади всіх сміливих душ, які боролися за те, щоб зробити цей світ кращим і більш достойним. Нам потрібно більше таких людей сьогодні," - додала актриса.

Мілла Йовович перші п'ять років свого дитинства провела в Україні, де жила з матір'ю в Києві на вулиці Богомольця. В січні 1981 року вони емігрували в США через те, що батьку (сербу за походженням) не дали візу в СРСР. Сім'я Мілли Йовович спочатку жила в Лондоні, потім в Сакраменто, після чого переїхала в Лос-Анджелес (США). Вищої освіти Міла не здобула, але кар'єру моделі почала дуже рано — в одинадцять років.

Зараз ви читаєте новину «"Вона пройшла через невимовні жахи всю дорогу до Берліна": Мілла Йовович розповіла про бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі