понеділок, 03 лютого 2020 08:47

Володимир Остапчук уперше розповів про причину розлучення

Володимир Остапчук уперше розповів про причину розлучення
Телеведучий Володимир Остапчук та Олена Войченко прожили в шлюбі 12 років. Мають спільних доньку 6-річну Емілію та сина Евана-Олександра, 1,4 роки. Фото - instagram.com/olenavoychenko

Телеведучий Володимир Остапчук уперше розповів про причину розлучення з дружиною Оленою Войченко.

Шоумен поділився, що вони з Оленою зрозуміли, що їхнє сімейне життя йде шкереберть, коли почали дуже сильно сваритися, йдеться в "Світському житті".

"Найстрашніше у цій ситуації те, що ми почали це робити перед нашими дітьми. Краще залишатися дорослими і люблячими батьками, ніж травмувати психіку маленьких дітей. Я не виносив цю історію виключно через те, щоб убезпечити якраз дітей", - сказав Володимир.

Колишня дружина Володимира Олена Войченко в одному з інтерв'ю розповіла, що реальною причиною розлучення були численні зради чоловіка. Втім, Остапчук запевнив, що це брехня.

"Це неправда. Я, до речі, знаю чому Олена вирішила дати це інтерв'ю і саме в такому ключі. Я її навіть розумію. У ній зараз говорять емоції, образа, тому що ми з 17 років разом і зараз, останні п'ять місяців, вона, мабуть, не може звикнути до нового статусу. Але насправді не потрібно тут шукати якусь сенсацію, шокову інформацію, починати мене одружувати з усіма партнерками на "Танцях". Ми десятки разів намагалися склеїти цей шлюб, але склеїти можна горщик, а коли попіл – ти вже ніколи його не склеїш", – поділився Остапчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук вважає вчинок ексдружини "жіночою образою та злістю"

На запитання, чи хоч раз зраджував дружину, він твердо відповів, що ні. Також Володимир додав, що сумує і завжди буде з вдячністю згадувати всі прекрасні емоції, які він прожив з Оленою, тому що їх було багато. Але зізнався, що з 12 років шлюбу, щасливими були перші 6-7 років. Каже, що крапку у стосунках поставили обоє під час чергової сварки.

"Ми говорили на підвищених тонах. Я не пам'ятаю дослівно, але було сказано так, що: "Ну все, це вже кінець, тоді я збираю речі і йду". Олена сказала: "Добре, я тобі зберу речі сама", - каже Остапчук.

Крім того, він зізнався, що одкровення дружини про те, що він залишив дітей без грошей, стали для нього приголомшливими. Адже він по-чесному поділив майно, залишивши колишній дружині житло, машину і суму в $30 тис. А ще він згадав про додаткові кошти, які його дружина отримала на життя і оплату школи для старшої дочки – 225 тис. грн за 5 місяців.

Закінчив інтерв'ю Володимир подякою колишній дружині у тому, що вона була його опорою і підтримкою всі роки спільного життя. І запевнив, що не залишить родину без грошей для існування і буде, як і раніше, брати активну участь у вихованні дітей.

Володимир Остапчук приголомшив новиною про розлучення з дружиною Оленою наприкінці жовтня торік. Ведучий тоді брав участь у телепроекті "Танці з зірками". Перший час експодружжя тримало в таємниці причини свого розриву.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Остапчук уперше розповів про причину розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі