вівторок, 17 лютого 2015 14:41

Волочкова відкрила власну балетну школу

Автор: starandstar.ru
 

Анастасія Волочкова відкрила філію школи для обдарованих діток. На відміну від Алли Борисівни Пугачової, артистка не збирається викладати самостійно, а візьме на себе лише організаторські функції.

"Я не можу дозволити собі викладати дітям, боюся відповідальності. У мене були найкращі викладачі - Майя Плісецька, Катерина Максимова. Я знаю, що від педагога багато в чому залежить успіх дитини. Я набираю професіоналів у цій сфері, яким я зможу довірити цю відповідальну функцію - навчати дітей. Звичайно, я й сама буду з'являтися, іноді вести заняття. Я розумію, що людям потрібна я сама, а не тільки моє ім'я "- розповіла Анастасія.

Учням школи іменитої балерини викладатимуть не лише балет, але й основи сучасного танцю, і навіть хіп-хоп. Працювати школа буде на базі фітнес-клубу, а місяць навчання Волочкова оцінила в сім з половиною тисяч рублів.

Нагадаємо, що Алла Борисівна Пугачова недавно наробила шуму зі своїм англомовним дитячим садом. У ЗМІ з'явилася інформація, що місяць навчання Примадонна оцінила в 295 тисяч рублів. Щоб не збурювати суспільство чутками, Алла Борисівна змушена була провести прес-конференцію, під час якої заявила, що інформацію деяким нечесним журналістам варто брати з перших вуст, і що сума за відвідування дитячого садка складає всього 39 тисяч і не більше. Вона розуміє, що для когось це може бути і непідйомна сума, але в "Радянський Союз" вона грати не має наміру. Втім, для діток з багатодітних сімей Ала Борисівна планує заснувати стипендії та зробити навчання безкоштовним.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова відкрила власну балетну школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі