вівторок, 16 жовтня 2012 10:46

Влада Прокаєва розлучилася втретє

Влада Прокаєва розлучилася втретє
Екс-модель більше не буде виходити заміж Фото: bignames.org.ua

Влада Прокаєва розлучилася зі своїм третім чоловіком Сергієм Прокаєвим. Однак не вважає негожим мати за плечима таку кількість шлюбів. Про це колишня модель заявила Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Це були мої офіційні чоловіки. Це були офіційні сім'ї. Мої діти народжувалися в офіційних стосунках", - зазначила вона.

Про своє розлучення Прокаєва говорить неохоче.

"Я не можу давати ані оцінок, ані характеристик. Але можу чітко заявити про те, що дійсно я офіційно розлучилася з Сергієм Прокаєвим", - підкреслила екс-модель.

На питання чи буде вона розвінчуватись Прокаєва тільки відзначила: "Я не коментую даний факт".

Крім того екс-заступник гендиректора Києво-Печерського заповідника прокоментувала чутки про те, що причиною розпаду її третього шлюбу став інший чоловік.

"За останній період я дійсно стикаюся з величезною кількістю легенд. Тобто якби так все виходило, як кажуть люди, напевно все б дійсно було чудово і прекрасно", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Владу Литовченко чоловік повіз кататися на лижах

Між тим Прокаєва відзначила, що зараз не спілкується з тепер уже колишнім чоловіком Сергієм і в четвертий раз заміж виходити не збирається.

"Але просто не готова, тому що немає ще таких обставин. Але, я думаю, що офіційно виходити заміж я вже більше не буду", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Влада Прокаєва розлучилася втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі