середа, 10 листопада 2021 14:07

Вілл Сміт пив галюциногенний чай після розриву з дружиною
5

Американський актор 53-річний Вілл Сміт розсекретив деталі стосунків з дружиною 50-річною Джадою Пінкетт-Сміт. Пара разом уже 23 роки у шлюбі. Та в своїй книзі Will кінозірка розповів про складний період, після якого подружжя тимчасово розійшлося.

Це трапилося 2011 року. Сміт тоді влаштував кількаденну вечірку з нагоди дня народження дружини: найняв її улюблених художників, підготував відео, а окремим сюрпризом став виступ співачки Мері Джей Блайдж. Та попри це, кохана не оцінила подарунок, вимагала "все скасувати" і назвала святкування "небувалим проявом егоїзму". Після цього Сміт заявив, що "втомився намагатися зробити дружину щасливою", пише The Independent.

Подружжя вирішило розірвати стосунки. У житті актора почався кризовий період. Він зізнався у мемуарах, що познайомився з експерткою з тантричного сексу під час подорожі островом Тринідад. Вона детально розповіла про цю практику. Сміт поділився з нею, що "хотів би мати гарем".

У своїй книзі Will кінозірка Вілл Сміт розповів про складний період, після якого тимчасово розійшовся з дружиною
Фото: instagram.com/willsmith
У своїй книзі Will кінозірка Вілл Сміт розповів про складний період, після якого тимчасово розійшовся з дружиною
Сміт із дружиною виховують двох дітей: Джейдена (ліворуч) й Віллов. Також актор має старшого сина Трея (праворуч) від першого шлюбу
Пара разом уже 23 роки в шлюбі
Пара разом уже 23 роки в шлюбі. Сміт із дружиною виховують двох дітей: Джейдена (ліворуч) й Віллов. Також актор має старшого сина Трея (праворуч) від першого шлюбу

Також кінозірка звертався до шамана, який запропонував йому спробувати аяваску - галюциногенний відвар із рослин. Сміт розповів, що пив його 14 разів.

"Я плавав глибоко в космічному просторі. Я був на трильйони світлових років від Землі", - написав Сміт в автобіографії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: People показав найсексуальнішого чоловіка планети. І це не Капітан Америка

Згодом подружжя знову було разом. Актори дали стосункам ще один шанс. Тепер їх вважають однією з найміцніших пар у Голлівуді.

Сміт із дружиною виховують двох дітей: 23-річного Джейдена й 20-річну Віллов. Також актор має старшого сина 28-річного Трея від першого шлюбу.

Актор ділився деталями полігамного шлюбу з коханою. Торік жінка зізналася, що в неї роман із музикантом і другом сина Джейдена 29-річним Августом Алсіною.

Зараз ви читаєте новину «Вілл Сміт пив галюциногенний чай після розриву з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі