вівторок, 25 січня 2011 11:53

Вікторія та Девід Бекхеми самі вибрали стать дитини

Вікторія та Девід Бекхеми самі вибрали стать дитини

Кілька тижнів тому Вікторія та Девід Бекхеми заявили про те, що пара чекає на четверту дитину. Вона має з'явитися на світ влітку цього року.

Цікаво, що Вікторія народжує зоряне потомство з чітко визначеною регулярністю: по одній дитині раз на три роки. У 1999 році на світ з'явився Бруклін. Першого вересня 2002 року народився Ромео, а 20 лютого 2005 року до компанії Бекхемів приєднався Круз.

Однак проблема в тому, що всі вони з'явилися на світ за допомогою кесаревого розтину. Підраховано, що ризик для життя і здоров'я жінки при кесаревому розтині приблизно в 12 разів вищий, ніж при самостійних пологах. Але найголовніше - лікарі рекомендують користуватися таким способом не більше трьох разів. З'ясувалося, що ескулапи вважали четверту вагітність небезпечною для здоров'я дружини Бекхема, тим не менш Вікторія зважилася на подібний крок.

Настільки наполегливе прагнення завести четверту дитину, на думку британських фахівців в сфері світської хроніки, пояснюється тим, що Девід і Вікторія дуже хочуть дівчинку.

Оскільки далі покладатися на сліпий випадок було недоцільно, пара звернулася до вчених з проханням допомогти їм гарантовано зробити вибір потрібної статі дитини. З допомогою дуже дорогої процедури генетичної діагностики ембріону фахівцям вдалося вирішити цю проблему, і Вікторія вже на сто відсотків знає, що виношує доньку.

Батьки вже обрали для дитини ім'я - Луна.

Комсомольская правда

Зараз ви читаєте новину «Вікторія та Девід Бекхеми самі вибрали стать дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі