середа, 26 листопада 2014 16:49

Вікторія Бекхем допомагає сестрі пережити розлучення

Автор: Reuters
 

Дизайнерка Вікторія Бекхем допомагає молодшій сестрі Луїзі пережити розлучення з бізнесменом Дареном Фладом, з яким жінка була одружена 5 років.

"Вікторія була підтримкою Луїзі останні декілька тижнів, вони завжди були близькими сестрами і це одна з причин, чому вона хотіла провести більше часу у Великобританії, коли  повернулась з США", - розповіло джерело виданню The Sun.

Колишня солістка Spice Girls Вікторія Бекхем багато часу проводила у Англії зі своїми рідними, нещодавно зірка відкрила власний бутік у Лондоні і представила власну марку у Манчестері.

Днями Вікторія виклала на свої сторінці у інтернеті дитяче фото, на якому сміється разом з сестрою.

"Вітаю з Днем народження мою сестру. Ти чудова мати і друг, люблю тебе, Вікторія", - підписала фото дизайнерка.

Нагадаємо, Луіза одружилась з Дареном 2009 року, весілля було невеликим і серед запрошених були лише рідні та близькі. Пара побралася одразу після Різдва.

"Я така рада. Її чоловік чарівний. Напевно церемонія пройде в чудовій атмосфері, адже відбудеться всього за декілька днів після Різдва", - сказала тоді Бекхем.

Це другий шлюб сестри Вікторії, раніше Луїза була дружиною директора компанії мобільних телефонів Хайдена Істеда, шлюб з яким тривав всього 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем допомагає сестрі пережити розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі