субота, 31 липня 2021 11:53

Вийшов на сцену п'яним: співак зганьбився на сольному концерті

Вийшов на сцену п'яним: співак зганьбився на сольному концерті
Олег Кензов розчарував слухачів своєю поведінкою під час концерту в Бердянську. Фото: facebook.com

У четвер, 29 липня, співак Олег Кензов відіграв сольний концерт у місті Бердянськ Запорізької області. Вийшов на сцену п'яним. Жонглював мікрофоном і матюкався при дітях.

"Шок! Олег Кензов давав сольний концерт при повному Палаці культури в м. Бердянськ. Квитки на цей захід коштували дуже не дешево! І в підсумку замість якісної концертної програми, яка належить статусу артиста і вартості квитка, глядач отримав п'яний чад, витівки, мат і просто огиду! Дякую Олегу і його команді за цю ганьбу!" – пише артист Дмитро Волканов на своїй сторінці у Facebook.

Додав відео, на яких Кензов, ледь стоячи на ногах, намагається жонглювати мікрофоном, але той потрапляє йому в обличчя, а також жартує з дітьми про "є-балли".

Сам виконавець свою поведінку поки не прокоментував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна Лобода скучила за Україною: співачка підтвердила концерт в Одесі

Олег Кензов потрапив у скандал через звинувачення ексдружини, Dj Madonnа, справжнє ім'я якої Наталія Ярмоленко. Розповіла, що співак знущався з неї не лише морально, а й фізично. Кензов заперечує всі звинувачення і звинуватив колишню в наклепі.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов на сцену п'яним: співак зганьбився на сольному концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі