середа, 06 січня 2021 17:59

"Відпустка продовжується" - Злата Огнєвіч еротично вигиналася на пляжі
5

Артистка 34-річна Злата Огнєвіч поділилася гарячими світлинами з відпочинку в єгипетському місті Марса-Алам. Опублікувала серію знімків в Instagram.

Артистка показала сексуальні фото
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Артистка показала сексуальні фото
Артистка показала сексуальні фото
Артистка показала сексуальні фото
Артистка показала сексуальні фото

Співачка влаштувала пляжну фотосесію. Вона позувала в смугастому червоно-білому купальнику. Доповнила образ капелюхом та сонцезахисними окулярами. Огнєвіч спокусливо вигиналася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч розповіла, як стала екосвідомою

"Марса-Алам – це планета сонця. А ще дайверський рай, дельфіни, черепахи, сотні найкрасивіших риб і неймовірно чисте Червоне море. У Марса-Алам не так багато туристів, затишні бухти захищають від вітру, а саме містечко будували італійці. Любителям спокійного красивого відпочинку однозначно рекомендую. На території готелю стільки зелені, справжній оазис в пустелі. Моя відпустка продовжується", – написала Злата.

Артистка Злата Огнєвіч розкрилася у mood video на трек "Океан" і розповіла про кохання. "Це особлива авторська пісня, я написала її для свого нового альбому "Богиня". Ми працювали над треком разом з Віталієм Телезіним і студією 211. Цікавий момент – приспів був створений буквально протягом 10 хв. вже на завершенні нашої студійної сесії. Я почула його буквально у повітрі й одразу ж записала. Цей приспів й увійшов у фінальну версію синглу "Океан", – поділилася артистка.

Зараз ви читаєте новину «"Відпустка продовжується" - Злата Огнєвіч еротично вигиналася на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі