понеділок, 12 листопада 2012 16:23

Весілля Гайтани пройде за кордоном

Весілля Гайтани пройде за кордоном
Співачка підібрала весільну сукню вже давно Фото: news.liga.net

Співачка Гайтана виходить заміж. Її обранцем став продюсер Едуард Клім, з яким вони разом вже понад 7 років. Урочиста церемонія відбудеться за кордоном в кінці листопада, інші подробиці артистка поки не розголошує.

"До цієї події я готувалася дуже довго. Весільну сукню придивлялася вже давно. Як будь-якій дівчині, мені хочеться бути найкрасивішою нареченою, в білосніжній, шикарній, казковій сукні. Весілля ми зіграємо у вузькому сімейному колі, в одному з найкрасивіших і сонячних міст світу. Не хочу, щоб за нами підглядали, адже те, що відбувається, матиме особливе таїнство. Всі подробиці я розкрию вам відразу після повернення в Україну", - зазначила Гайтана.

Раніше співачка розповідала, що весілля святкуватимуть у трьох країнах, зокрема і в Україні. Чи підтвердиться ця інформація, поки не відомо.

Клім старший за співачку на 10 років. Заради неї розлучився. Від першої дружини Віри має трьох дітей. Стосунки продюсер і співачка довгий час приховували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Образилася на журналістів" — Гайтана пояснила, чому пропала після "Євробачення"

Після скандалу навколо конкурсу "Євробачення", співачка обмежила виходи в світ, не відвідувала тусівки й не давала інтерв'ю. Тоді ж з'явилися чутки, що Едуард Клім пішов від неї.

Зараз ви читаєте новину «Весілля Гайтани пройде за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі