середа, 25 травня 2022 17:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Вагітна Тодоренко виїхала з Росії без чоловіка
3

Телеведуча Регіна Тодоренко, яка дотримується мовчазної позиції щодо війни Росії проти України, виїхала з території країни-агресорки.

Одеситка вирушила на острів Балі без чоловіка-музиканта Влада Топалова та сина Майкла, судячи з її фото в Instagram. Вона скоро народить другу дитину.

Тодоренко, яка живе і працює в РФ, сказала, що на курорті знаходить час, аби розібратися з думками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пивоваров забрав у російських артистів права на свої треки: "Я ні з ким не спілкуюся"

Телеведуча Регіна Тодоренко, яка дотримується мовчазної позиції щодо війни Росії проти України, виїхала з території країни-агресорки
Фото: instagram.com/reginatodorenko
Одеситка вирушила на острів Балі без чоловіка-музиканта Влада Топалова та сина Майкла
Одеситка вирушила на острів Балі без чоловіка-музиканта Влада Топалова та сина Майкла

"За час подорожі розумієш, що зйомки за кордоном - не лише робота, а й можливість втекти, усамітнитися, змінити обстановку, поставити на паузу все, що лякає. Дати собі час і слухати свої думки", - зазначила ведуча.

На фото, якими ділиться у соцмережі, не показує чоловіка чи сина. Тому, найімовірніше, вона вирішила усамітнитися на мальовничому острові посеред Індійського океану.

Музикант і ведучий Коля Сєрга, який зараз захищає Україну від російських загарбників у лавах ЗСУ, знову звернувся до ексколеги Регіни Тодоренко. Цього разу - востаннє, зазначив він.

Сєрга пояснив, чому лідери думок, які мовчать про війну, відповідальні за смерті в Україні. Тодоренко, зокрема, теж належить до цих лідерів думок.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Тодоренко виїхала з Росії без чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі