пʼятниця, 23 березня 2018 12:49

Вагітна Кейт Міддлтон продемонструвала кулінарний талант
14

Кейт Міддлтон
Фото: Reuters
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

День перед відпусткою для Кейт Міддлтон видався насиченим. Разом з принцом Вільямом вона відвідала спортивний комплекс Коппер-Бокс і зустрілася з атлетами, які братимуть участь в Іграх Співдружності в 2022 році. Після герцог і герцогиня Кембриджські вирушили в центр громадської організації St.Luke's Community, де був запланований великий обід з представниками країн Співдружності.

Перед тим як сісти за стіл, Кейт і Вільям взяли участь в приготуванні деяких страв разом з іншими гостями. Одягнувши фартухи, представники британської королівської сім'ї спілкувалися із запрошеними. В ході бесіди герцогиня згадала, як готує вдома разом з принцом Джорджем і принцесою Шарлоттою.

"Їм подобається робити тісто для піци, тому що вони дуже люблять бруднити руки", - розповіла про своїх дітей Кейт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Кейт Міддлтон в горах допомогла дітям приготувати шашлик

Герцогиня Кембриджська на час перерве свою громадську діяльність і виходи в світ, тому що буде готуватися до народження третьої дитини, яка повинна з'явитися на світ у квітні.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Кейт Міддлтон продемонструвала кулінарний талант». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі