вівторок, 20 вересня 2011 17:53

Вагітна Карла Бруні хоче курити

Вагітна Карла Бруні хоче курити

Дружина президента Франції Ніколя Саркозі Карла Бруні-Саркозі втомилася бути вагітною і з нетерпінням чекає на пологи, повідомляє у вівторок французьке видання Parisien.

"Якщо чесно, я вже більше не можу: я повинна сидіти або лежати велику частину часу. Не можна ані курити, ані пити вино. Я з нетерпінням чекаю, що це закінчиться. Починаючи з першого жовтня це може трапитися у будь-який час", - поділилася Бруні на зустрічі зі стипендіатами свого фонду.

Вона зазначила, що її перший син Арель з'явився на світ раніше терміну.

"Це довго (вагітність). Але я справді цього хотіла", - сказала перша леді Франції.

В оточенні Бруні називають більш пізні терміни приблизної дати народження дитини - близько 30 жовтня.

"Карла продовжує грати, писати музику. Вона лежить, дивиться фільми та подовгу говорить по телефону з друзями", - розповів один з її близьких.

У ці дні лікарі рекомендують першій леді якомога більше відпочивати і утриматися від будь-яких навантажень. Днями вагітна Бруні з'явилася на публіці в День культурної та історичної спадщини Франції, однак найближчим часом вона буде уникати виходів у світ.

"Їй 43, це дуже пізня вагітність? Цілком природно дотримуватися максимуму обережності", - зазначив один з друзів дитинства дружини президента Франції.

Про те, хлопчик чи дівчинка з'явиться в сім'ї Саркозі, не повідомляється. Бруні як і раніше наполягає на тому, що не хоче заздалегідь знати стать дитини. Крім того, вона обіцяє ретельно приховувати його від ЗМІ і не дозволить публікацію будь-яких фотографій.

У свою чергу в Єлисейському палаці підкреслюють, що народження дитини - це подія приватного характеру, тому адміністрація президента Франції не має наміру офіційно повідомляти про нього і публікувати будь-які заяви щодо цього.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Карла Бруні хоче курити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі