понеділок, 05 листопада 2012 09:29

Вагітна Яна Рудьковська зважилася виїхати з Росії

Вагітна Яна Рудьковська зважилася виїхати з Росії
Продюсер хоче жити в Італії разом зі своїм чоловіком Фото: dni.ru

Популярна російська телеведуча і продюсер Яна Рудьковська, яка незабаром стане мамою, серйозно задумалася про зміну свого постійного місця проживання.

Причина цих роздумів - її чоловік. Фігурист Євген Плющенко за родом своєї професійної діяльності більшу частину часу проводить в Італії.

Оскільки Яна Рудьковська хоче, щоб її сім'я жила разом, вона зважилася на переїзд, який планується після Олімпіади 2014 року.

Сам же Євген теж не втрачає дарма часу. Як повідомляють ЗМІ, він шукає підходящий будинок, який сподобався б його коханій дружині і дітям.

Згідно з чутками, Яну Рудьковську не зупиняє перед переїздом навіть те, що їй доведеться відмовитися від частини свого бізнесу, який пов'язаний з Росією. Вочевидь, і теледіві, і її синам дуже подобається Італія, тому жодних перешкод для прийдешнього переїзду немає.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Яна Рудьковська проїхалася по подіуму на мотоциклі

Нагадаємо, Яна Рудьковська знаходиться на восьмому місяці вагітності. Вона зізналася, що їй важко дається очікування дитини. Продюсер навіть відмовляється від роботи, тому що не може багато рухатися.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Яна Рудьковська зважилася виїхати з Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі