вівторок, 27 грудня 2011 20:15

У Америці Чмерковський запустив лінію ювелірних прикрас

У Америці Чмерковський запустив лінію ювелірних прикрас

Учасник телевізійного шоу "Холостяк" Максим Чмерковський повернувся в Америку після закінчення проекту. Живе там більше 15 років. В Україну прилітає тільки заради телепередачі "Куб".

"Зараз у Америці беру участь у шоу "Танці з зірками". Також ми з родиною й друзями активно розвиваємо власну мережу студій танцю — "Танцюй зі мною". Розкручую нову школу, а коли вона вже на слуху, передаю її в руки батька. Він чудовий менеджер. Також викладаю, даю майстер-класи. Нещодавно запустив власну лінію ювелірних виробів "Максим". Це речі, які сам ношу. Прикраси універсальні, підходять і жінкам. В Україні віднедавна веду шоу "Куб", - розказав Чмерковський.

У 13 років Максим катався на лижах і зламав ногу. Медики казали, що накульгуватиме все життя. Хлопцеві вставили металеву пластину вище коліна, щоб вирівняти структуру кістки. За кілька місяців нога зажила й Чмерковський продовжив займатися танцями.

"У Нью-Йорку відчуваю свою популярність тільки на світських тусівках. У будні на вулицях можу спокійно залишатися непоміченим. Занадто велике місто. В Україну свою знаменитість відчув влітку, коли приїхав з братом на зйомки останнього пост-шоу "Холостяка". Тільки вийшли з готелю прогулятися містом, хотіли Хрещатиком пройтися, як на нас налетіла юрба дівчат. Довелось повернутися в готель", - додав танцівник.

Зараз ви читаєте новину «У Америці Чмерковський запустив лінію ювелірних прикрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі