пʼятниця, 07 серпня 2009 17:55

Юридична причина заважає Бреду Пітту одружитися з Джолі

Юридична причина заважає Бреду Пітту одружитися з Джолі
Навколо сім"ї Джолі-Пітт постійно виникає безліч чуток. ЗМІ неодноразово розводили пару і розповідали про їхні часті скандали. У інтерв"ю американському журналу Parade Бред Пітт в черговий раз торкнувся теми шлюбу. Він пояснив, чому не хоче одружитися з Анджеліною Джолі.

"У мене є кохання в житті. Вона моя половина, абсолютно точно. Але коли мене питають, чому ми з Енджі не одружуємося, я говорю, що у всіх повинні бути рівні права. Можливо, ми зробимо це, коли це буде нам юридично доступно. Я ображаюся на людей, які говорять мені, як жити. Нещодавно я почув, що ми нібито подаємо поганий приклад іншим людям, що живемо разом і не одружуємося. Мені смішно. Чому я повинен говорити комусь про свої дії, якщо це нікого не стосується? Як думаєте, скільки разів ви можете зустріти справжнє кохання? Я думаю, якщо пощастить, раз, двічі або тричі".

Бред Пітт також розповів про своє розуміння такого високого відчуття, як кохання. "Реальне кохання - це коли чий-небудь інтерес перевершує ваш власний. Мені це подобається. Кохання до когось ще - до сім"ї, дітей - стає найважливішим, найбільшою цінністю вашого життя, - говорить він. - Це те, чому ви сприяєте і що ви захищаєте. Жити з коханням - це завжди ризик, ризик його втратити. Це так само вірно щодо рішення мати дітей. Діти - це ризик, який ви берете на себе в ім"я кохання".

45-річний актор відзначив, що саме зараз він вважає себе абсолютно щасливою людиною. Він говорить, що діти - головна складова його життя, і не приховує, що в його сім"ї є сміх і сварки, радість і горе, але все це він дуже цінує. "Коли життя дуже нудотне, це погано", - стверджує актор.

Бред Пітт відзначив, що з сім"єю зв"язаний і головний страх його життя: "Мама Енджі померла кілька років тому від раку. Тепер мене вкрай хвилює безпека і здоров"я Енджі та дітей. Мій головний страх, який турбує мене навіть вночі, - втратити їх".

Таким чином актор спробував спростувати численні чутки про його розставання з оскароносною коханої і довести, що, всупереч суспільним стереотипам, вони з Анджеліною - справжня сім"я, повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Юридична причина заважає Бреду Пітту одружитися з Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі