четвер, 07 вересня 2023 09:17

Українська зірка тверку продемонструвала соковиту фігуру в еротичній білизні
8

Mamasita показала розкішне тіло в білизні
Фото: instagram.com/m.a.m.a.s.i.t.a
Mamasita показала розкішне тіло в білизні
Mamasita показала розкішне тіло в білизні
Mamasita показала розкішне тіло в білизні
Mamasita показала розкішне тіло в білизні

Українська зірка тверку Марія Скорченко, вона ж блогерка Mamasita продемонструвала сексуальне тіло у відвертих образах.

Інструкторка, яка в Instagram має понад 870 тис. підписників, одягла напівпрозорий коплект. Образ доповнила панчохами й рожевими босоніжками на підборах.

Крім цього Скорченко показала звабливі вигини крупним планом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французька модель в самих лише трусах показала засмагу і похизувалась розкішними сідницями

Марія займається танцями та гімнастикою з дитинства. У підлітковому віці захоплювалася хіп-хопом. Сім років навчалася на архітектора. Закінчила магістратуру Київського національного університету будівництва та архітектури. Якийсь час працювала за фахом, але основним її хобі залишалися танці.

Як каже жінка, тверку вона навчалася із кліпів закордонних виконавиць – просто повторювала за ними рухи. Спочатку танцювала разом із подругою, а потім почала тренувати її та інших своїх знайомих. Професійна танцівниця стала зіркою соцмереж завдяки відеоурокам, які допомагають навчитися тверку.

У харчуванні вона дотримується суворих правил. Майже не їсть цукор, відмовилася від лактози, глютена та м'яса, віддавши перевагу рибі. Вона рідко вживає алкоголь та інші шкідливі продукти.

Раніше ексвелосипедистка Люсія Яворчекова позувала на тлі моря у білій сорочці на голе тіло й стрінгах. Розпустила волосся і зробила ніжний макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Українська зірка тверку продемонструвала соковиту фігуру в еротичній білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі