четвер, 25 січня 2024 04:06

Українська порноакторка показала інтимні місця на нових фото
5

Ненсі Ейс
Фото: instagram.com/nancy_anastasiia
Ненсі Ейс
Ненсі Ейс
Ненсі Ейс
Ненсі Ейс

Українська порноакторка та модель Мая Коноваленко на псевдо Ненсі Ейс знялась у відвертій фотосесії.

На своїй сторінці в Instagram зірка показала, як відпочиває у Мексиці. Вона фотографувалась у чорному монокіні, яке підкреслило її фігуру. Крім цього засвітила зону бікіні з різних ракурсів.

Ненсі Ейс знімається здебільшого у "соло" та лесбійському порно. У гетеро-сценах знімається виключно зі своїм чоловіком, Мартіном Стайном. Станом на 2023 рік модель знялась у більш ніж 370 порнофільмах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ходить топлес перед гостями" - Брітні Спірс не пускають на курорт в Лос-Анджелесі

Крім цього, Ненсі знялась у фотосесії до книжки "15" відомого українського арт-ню фотографа Руслана Лобанова. Новий фотоальбом присвячений 15-ти рокам його кар'єри.

До початку кар'єри порноакторки працювала продавчинею, нянею і кондукторкою в автобусі. Оголеною вперше знялася у 18 років, а кар'єру в індустрії для дорослих почала в 2014 році.

На початку повномасштабного вторгнення РФ Коноваленко публічно підтримала Україну та сказала, що зі своєї сторони буде "фінансово підтримувати українську армію та молитися".

Модель і колишній "ангел" Victoria's Secret 42-річна Алессандра Амбросіо потішила прихильників сексуальним контентом. Зірка влаштувала фотосесію на Філіппінських островах. Позувала на шезлонгу в чорному мінібікіні, яке підкреслило її струнке тіло. На кадрах Алессандра читала книжку, їла полуницю та засмагала в звабливих позах.

Зараз ви читаєте новину «Українська порноакторка показала інтимні місця на нових фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі