вівторок, 26 січня 2010 16:26

У Світлани Лободи з"явилося друге підборіддя (ФОТО)
7

Українська артистка Світлана Лобода в котре шокувала публіку - вона стала жертвою ожиріння. Родичі та близькі не впізнають її. За останні декілька місяців Лобода погладшала на 98 кг.

Зірка української поп-музики зникла зі сторінок таблоїдів та світських хронік. Причиною тому стала глибока депресія. Українські ЗМІ повідомляють, що учасниця "Євробачення-2009" Світлана Лобода після повернення закрилася в своїй київській квартирі і припинила всілякі зустрічі зі своїми близькими та співробітниками.

Родичі співачки стверджують, що події останніх місяців пов"язані з "Євробаченням", розривом з колишнім менеджментом і відсутністю особистого життя привели до глибокого стресу і як наслідок - до повної ізоляції від зовнішнього світу.

Лобода відмовилася від послуг менеджерів та агентів. За словами близьких друзів співачки останні декілька тижнів Світлана відключила телефон і припинила всяке спілкування. Українська секс-бомба за 5 місяців ув"язнення в своїй квартирі набрала десятки кілограмів і перетворилася на товстуху.

Все це не вигадки, а сюжет нового кліпу Світлани Лободи на вже гучний хіт "Жить легко", який стартує на каналі М1 вже з сьогоднішнього дня.

Зйомки відеокліпу тривали більше двох діб. Одне тільки перевтілення зайняло близько 6 годин. Над гримом артистки працювала команда фахівців з Росії, творців образів у фільмі "Цар" і багатьох інших нелегких картинах.

Ідея кліпу, режисером якого став Алан Бадоєв, показати, що кожна людина, якщо сильно захоче, здатна змінити себе і оточуючих в кращу сторону, головне - завжди посміхатися, радіти кожному дню і жити легко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Світлани Лободи з"явилося друге підборіддя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі