понеділок, 13 вересня 2010 16:40

У Олексія Паніна забрали доньку та заборонили виїзд з країни

У Олексія Паніна забрали доньку та заборонили виїзд з країни
Актор Олексій Панін оскаржує в суді тимчасове обмеження його прав на виїзд за межі РФ, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на Гагарінський суд Москви, куди актор звернувся зі скаргою.

У позовній заяві Панін просить визнати незаконним і скасувати постанову судових приставів по Південно-Західному округу столиці, засноване на рішенні Зюзінского суду Москви, де Панін і його колишня цивільна дружина, актриса Юлія Юдінцева, судилися за місце проживання їх неповнолітньої дочки.

Юдінцева процес виграла, і пристави тепер повинні виконати рішення суду, згідно з яким Панін зобов"язаний передати доньку Анну Юдінцеву.

"У рамках виконавчого виробництва також було винесено постанову про тимчасове обмеження права виїзду за межі РФ та про стягнення виконавського збору", - сказав співрозмовник агентства.

Раніше Панін повідомляв, що має намір подати до суду на свою колишню дружину й домагатися позбавлення її батьківських прав, але адвокат Юдінцевой впевнений, що йому це не вдасться зробити.

Проте актор з таким рішенням не згоден.

Панін переконаний, що його колишня цивільна дружина Юлія має намір за допомогою дочки ним маніпулювати.

Скаргу Паніна на судових приставів Гагарінський суд розгляне 16 вересня.

Олексій Панін відомий за фільмами "ДМБ", "Піжмурки", "Чотири таксисти і собака", "Міраж", "Одного разу в міліції", "Янгол-охоронець".

За картину "Зірка" (2002) про розвідників на Великій Вітчизняній війні актор отримав Державну премію Росії .

Зараз ви читаєте новину «У Олексія Паніна забрали доньку та заборонили виїзд з країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі