четвер, 17 жовтня 2019 12:18

У найромантичнішому кліпі "Антитіла" використали домашнє відео

У найромантичнішому кліпі "Антитіла" використали домашнє відео
У новому кліпі до пісні "Буде син" використали домашнє відео родини Тополі. Фото: офіційне відео гурту

Гурт "Антитіла" презентував новий кліп із ексклюзивним архівним відео родини Тараса та Олени Тополів.

Відео до романтичної пісні "Буде син" нещодавно з'явилося на офіційному YouTube-каналі гурту.

Це п'ята композиція з альбому Hello, яка отримала відеопідтримку.

Пісню "Буде син" із початку релізу прослухала рекордна кількість людей. На YouTube каналі гурту "Антитіла" вона набрала понад 500 тис. переглядів. Шанувальники гурту охрестили її "головним саундтреком першого танцю молодят 2019-го". Кажуть, що від пісні неможливо стримати сліз.

Протягом 6 місяців "Антитіла" отримали велику кількість відео, де молодята танцюють перший танець саме під "Буде син". Ці домашні відео надихнули гурт до ідеї відеокліпу, яка близька багатьом: зародження нової сім'ї, продовження роду і, звичайно ж, спільна праця та щирі емоції радості через можливість бути разом.

У кліпі Тарас Тополя з дружиною, відомою співачкою Alyosha та двома синами Романом і Марком зіграли самих себе, показали історію їхніх стосунків і привідкрили завісу у приватне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник озвучив ім'я майбутньої доньки

Паралельно з основним сюжетом у роботі представлені документальні кадри родини Тараса Тополі, які раніше не демонструвалися: народження первістка, весілля фронтмена "Антитіл", хроніка зростання синів, а також дозвілля подружжя.

Зйомки провели на мальовничій виноробні Бейгуш Миколаївщині.

Гурт "Антитіла" оголосив додатковий концерт у столичному Палаці спорту, який відбудеться сьогодні. Ним завершується український тур на підтримку альбому Hello.

Вокаліста гурту "Антитіла" Тараса Тополю намагалися вбити. Коли вийшов із аптеки, за кілька метрів біля нього спрацював вибуховий пакет. Подія трапилася минулого тижня. Музикант одразу ж викликав поліцію, яка оглянула місце вибуху й опитала свідків.

Зараз ви читаєте новину «У найромантичнішому кліпі "Антитіла" використали домашнє відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі