четвер, 21 вересня 2017 17:42

У мережі з'явилася унікальна колекція фото Мерилін Монро
13

Мерилін Монро в об'єктиві Мілтона Гріна
Фото: JOSHUA GREENE
Мерилін Монро в об'єктиві Мілтона Гріна
Мерилін Монро в об'єктиві Мілтона Гріна
Мерилін Монро в об'єктиві Мілтона Гріна
Мерилін Монро в об'єктиві Мілтона Гріна

Син фешн-фотографа Мілтона Гріна, Джошуа поділився з виданням Vanity Fair унікальними фото Мерилін Монро.

Про це повідомляє 24 канал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мерилін Монро: 55 сторінок життя найсексуальнішої жінки ХХ ст.

Хлопець розповів, що батько часто фотографував знаменитостей. Виявилось, що актриса була близькою подругою сім'ї, а іноді навіть няньчила його, поки батьки були зайняті.

Сама Мерилін і Мілтон познайомилися в 1953 році в Лос-Анджелесі і після цього знялась в нескінченній кількості фотосесій фотографа. Вони дружили все життя.

Джошуя розповів, що розбирав колекцію батька і знайшов раніше недруковані кадри з актрисою. Тому, для збереження світлин він використав сучасні технології обробки і відновлення зображення, щоб домогтися того кольору, який спочатку був на картинках його батька.

8 липня 1967 року стало не стало однієї з найкрасивіших і найбільш талановитих акторок XX століття - Вів'єн Лі. Того дня всі лондонські театри на знак скорботи погасили вогні своїх афіш. За заповітом актриси, її тіло піддали кремації, а прах розвіяли над невеликим озером у її маєтку.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилася унікальна колекція фото Мерилін Монро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі