субота, 23 серпня 2008 15:14

У Максима Галкіна з"явилася "законна дружина" (ФОТО)

Максим Галкін та Алла Пугачова на всі запитання про майбутнє весілля відповідають жартами, але прямої відповіді не дають.

Зоряній парі, вочевидь, подобається експлуатувати громадський інтерес до власних персон. До того ж, як говорить колишній чоловік примадонни Філіп Кіркоров, артистові простіше висловити себе в творчості, а не словами.

Сам він "відповів" на роман Алли Борисівни та Максима дуже змістовною піснею. Визнавати автобіографічність композиції Кіркоров відмовляється, але відповідні висновки всі вже зробили.

"То смеялась, то молчала, что-то тихо напевала,
Я и "женщина, которая поет".
Галки, птицы, как люди
Видят солнце на блюде.
Жалко, что я не галка...
Летали б везде
Галки – гордые птицы,
К стае им не прибиться.
Жалко, что я не галка...
Летали б везде".

Тепер, мабуть, настала черга Максима Галкіна розкрити в пісні своє бачення ситуації. Днями він в ефірі "Російського радіо" представив своє нове творіння.

Назва композиції говорить сама за себе: "Моя законна дружина". Ось декілька рядків з одкровення Максима, що прозвучало в радіоефірі:

"А друзья ищут помоложе...
Им так хочется, и мне тоже.
Только мне уже не поможешь,
Не могу без тебя!
Я видел в жизни девушек немало...
Но ты меня околдовала.
Волшебница ты или просто ведьма,
Моя законная жена!"

Нагадаємо, в пресі Аллу Пугачову та Максима Галкіна "одружили" ще два роки тому. Тоді зоряна пара чутки про своє одруження спростовувала. Проте цього літа Алла Борисівна й сама зізналася, що вже сім років є дружиною Галкіна. Теоретично у той час Пугачова ще була законною дружиною Кіркорова, так що вірити словам знаменитостей чи ні, кожен має вирішувати сам для себе, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «У Максима Галкіна з"явилася "законна дружина" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі