пʼятниця, 01 квітня 2011 10:25

У Кейт Міддлтон знайшли родинний зв'язок з принцом Вільямом

У Кейт Міддлтон знайшли родинний зв'язок з принцом Вільямом

У нареченої британського принца Вільяма Кейт Міддлтон знайшли родинні зв'язки з батьком-засновником і першим президентом США Джорджем Вашингтоном. Виявилося, що майбутня дружина принца є родичкою знаменитого політичного діяча в сьомому поколінні. До такого висновку прийшли експерти з історико-генеалогічного товариства Нової Англії.

У дослідженні, проведеному фахівцями з генеалогії, також йдеться, що Міддлтон пов'язана не тільки з Вашингтоном, але й іншими видатними американськими діячами. Зокрема, з'ясувалося, що коріння коханої Вільяма також ведуть до американського адвоката і поета Френсіса Скотта Кі, автора гімна США.

Крім того, фахівці з генеалогії виявили, що Кейт Міддлтон є далекою родичкою американського першопрохідника і дослідника Льюса Меріуезера, американського генерала Другої світової війни Джорджа Сміта Паттона і комедійної актриси та телеведучої Елен ді Дженерес (всі вони між собою також є далекими родичами). Також був встановлений і родинний зв'язок Кейт з нареченим, принцом Вільямом.

Всі ці та багато інших даних про родовід Міддлтон можна буде прочитати у книзі історико-генеалогічного товариства Нової Англії, присвяченій коханій принца та її предкам. Наприклад, у виданні можна буде дізнатися про те, що предки Міддлтон в більшості своїй належали до робітничого класу (серед них були шахтарі, пекарі, різники, торговці, комівояжери тощо).

Батьки Кейт Міддлтон не належать до британської знаті. Її мати походить з старовинної шахтарської сім'ї, а батько народився в сім'ї представників середнього класу.

Міддлтон порідниться з британською королівською родиною 29 квітня 2011, коли вийде заміж за принца Вільяма. Весілля відбудеться в Лондоні в Весмінстерскому абатстві.

Зараз ви читаєте новину «У Кейт Міддлтон знайшли родинний зв'язок з принцом Вільямом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі