середа, 13 червня 2012 14:10

У Олени Вінницької зривало дах, коли вона відмовилась від м'яса

У Олени Вінницької зривало дах, коли вона відмовилась від м'яса
Співачка їсть лише органічні продукти Фото: glamurchik.tochka.net

Олена Вінницька за три місяці схудла на 5 кілограмів. Тепер при зрості 171 см співачка важить 47 кілограмів. Так вона підготувалась до літа, повідомляє ТСН.

"Хліб я їм тільки власного приготування. Зелень - це номер один. Потім вже йдуть овочі, потім фрукти", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

До такого раціону Вінницька звикала поступово. Спочатку перестала вживати звичайний хліб. Пече хліб із зерна за власним рецептом. Однак досі співачка не може відмовитися від кави, твердого сиру та червоного вина.

"Я їм тільки 70-80%-ний шоколад. Я просто не можу поки що морально відмовитися від сиру. Хоча я не п'ю ані молока, ані кефіру", - зізналася вона.

Олена каже, що найважче їй було відмовитись від м'яса. Перестала їсти свинину і яловичину тоді, коли зрозуміла, що у старості хоче бути здоровою, а це, на переконання співачки, можливо лише при вегетаріанстві.

"Через два тижні після того, як я перестала вживати м'ясо, у мене реально зірвало дах. Серйозно можу сказати, що в мене був зрив. Я зі сльозами на очах їла ковбасу, бо так мені хотілося ковбаси", - поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Вінницька в дитинстві малювала коней

Щоденне меню Олена Вінницька складає сама. Їсть лише органічні харчі, які купує у спеціальних магазинах, або в селах у бабусь. Охочим швидко схуднути співачка радить не йти її шляхом, а просто прислухатись до власного організму. І саме тоді буде помітний результат.

"Я думаю, що найправильніший варіант - це користуватися тими дарами природи, які є безпосередньо в цей сезон. Якщо полуниця - їжте полуницю. Коли прийде черешня, їжте черешню. Це все потрібно робити в сезон. І тільки в цьому випадку у вас ці вітаміни будуть накопичуватися в організмі", - підкреслила Вінницька.

Зараз ви читаєте новину «У Олени Вінницької зривало дах, коли вона відмовилась від м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі