вівторок, 13 лютого 2024 16:04

Том Круз офіційно у стосунках з росіянкою
6

Том Круз
Фото: Getty Images
Ельсіна Хайрова
Ельсіна Хайрова
Ельсіна Хайрова
Ельсіна Хайрова

Голлівудський актор 61-річний Том Круз почав офіційно зустрічатися з донькою ексдепутата держдуми РФ Ельсіною Хайровою.

Найчастіше пара проводить час в апартаментах росіянки. Квартира знаходиться у престижному районі Найтсбрідж, вартістю понад мільйон доларів. Про це пише Daily Mail.

За слова інсайдера, закоханих можна помітити за вечерею в елітних ресторанах Лондону й на прогулянці в місцевих парках. Однак афішувати стосунки вони не поспішають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 61-річний Том Круз винайняв цілий поверх ресторану для побачення з росіянкою - ЗМІ

"У колі Ельсіни всі чудово знають, що вони з Томом тепер є єдиним цілим. За останні кілька тижнів вони дуже зблизилися, але намагаються не фотографуватися разом, тому що хочуть зберегти конфіденційність. Том залишається на ніч у квартирі Ельсіни. Їм подобається проводити час разом і, незважаючи на свій статок, вони роблять багато звичних речей, як і решта пар", - йдеться в коментарі виданню.

Ельсіна Хайрова - донька ексдепутата Держдуми РФ Ріната Хайрова, який від 2011 до 2019 року виконував свої обов'язки. Жінка також була одружена з російським олігархом Дмитром Цвєтковим, який займається торгівлею діамантів.

Наразі відомо, що світська левиця має британське громадянство.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз офіційно у стосунках з росіянкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі