пʼятниця, 22 березня 2013 11:12

Тіна Тернер зібралася заміж за молодшого чоловіка

Тіна Тернер зібралася заміж за молодшого чоловіка
Тіна Тернер та Ервін Бах Фото: lichnosti.net

Легендарна американська виконавиця Тіна Тернер зібралася заміж. 73-річна співачка прийняла пропозицію свого давнього коханого, музичного продюсера Ервіна Баха.

Новина про швидке весілля 73-річної Тіни Тернер і 53-річного Ервіна Баха шокувала багатьох. Однак саму виконавицю ця обставина аніскільки не бентежить. Зараз закохані, які, до слова, разом вже протягом 27 років, щосили готуються до весілля.

Торжество відбудеться влітку в Швейцарії. Як повідомляють місцеві видання, в Кюснахті, де пара живе з 1998 року, відбудеться пишне одруження. Запрошення вже розіслані. Гостей просять бути в білому одязі. Урочисту вечерю будуть готувати улюблені кухаря співачки Ріко Цандонелла і Хорст Петерманн.

Сама Тіна Тернер неймовірно щаслива. Про це вона повідомила в нещодавньому інтерв'ю одному з відомих глянцевих видань: "Я сьогодні щаслива як ніколи, моє життя просто чудове!" Цікаво, що ще пару років тому Тіна Тернер навіть не хотіла чути про шлюб. Ервін Бах зробив їй пропозицію вже давно, але вона довго не давала відповіді. Причина полягала в першому чоловікові, покійному Айке Тернері, який протягом довгих 16 років шлюбу перетворював її життя на справжнє пекло.

Він принижував свою дружину, мучив її як фізично, так і морально. У 1976 році Тіна Тернер отримала розлучення, відмовившись від моральної компенсації і прав на спільно створені музичні твори. Вона хотіла лише одного - піти. На піку своєї сольної кар'єри в 1986 році виконавиця познайомилася з музичним продюсером Ервіном Бахом і полюбила його. У середині 1990-х співачка переїхала до нього в Швейцарію. І ось тепер нарешті вона дала позитивну відповідь на його пропозицію. Крім підготовки до весілля зараз Тіна Тернер вчить німецьку - рідну мову свого нареченого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Тернер відмовляється від американського громадянства

До слова, нещодавно 73-річна артистка прийняла швейцарське громадянство. Заради цього їй довелося відмовитися від американського паспорта. Однак Тернер абсолютно не шкодує. Цікаво, що рішення співачки відмовитися від громадянства США обескуражило американців. У рідному містечку співачки не можуть зрозуміти, чим був викликаний такий дивний, на їхній погляд, вчинок.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Тернер зібралася заміж за молодшого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі