середа, 09 березня 2011 15:20

Тіна Кароль забула про фігуру у львівській "Криївці"

Тіна Кароль забула про фігуру у львівській "Криївці"

Українська співачка Тіна Кароль провела вихідні у Львові.

"На вихідних буду у Львові, порадьте куди піти", - написала Тіна на своїй сторінці на Twitter за кілька днів до поїздки.

Співачка отримала пораду від користувачів заглянути в сучасну гордість Львова - численні ресторани і кафе, що мають тематичну спрямованість, серед яких кондитерська "Вероніка", ресторани "Криївка", "Фабрика шоколаду", а також не забути відправитися на історичну екскурсію.

Відразу з аеропорту, не заїжджаю до готелю, співачка вирушила у львівську кондитерську "Вероніка".

"Ми цілий день гуляємо по Львову, хоча тут дуже вітряно. У "Вероніці" вранці скасувала всі дієти", - написала в Twitter співачка, а через кілька годин на доказ виклала фото величезного чека з підписом "ми не могли зупинитися".

Увечері того ж дня Кароль вирушила до національного ресторану "Криївка", де на вході відразу наливають чарку горілки і впускають тільки після слів "Слава Україні!".

"Метр ковбаси, сухарики, вареники, квашена капуста, - описала своє замовлення на Twitter Тіна Кароль і додала "Гуляй душа!", проілюструвавши запис жартівливим фото, де просто над Тіною в інтер'єрі ресторану написано "Герой України".

Співачка також виклала відео з застілля, де підспівує музикантам і цокається медовухою зі своїми друзями.

На наступний день співачка вирушила на екскурсію, а також побувала в ще одній кондитерській "Майстерня Шоколаду", звідки також поспішила викласти чек, щоб показати, що скасування на дієти ще не закінчило діяти.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль забула про фігуру у львівській "Криївці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі