вівторок, 14 вересня 2010 11:17

Тіна Кароль плаче від своїх пісень українською

Тіна Кароль плаче від своїх пісень українською
Українська співачка Тіна Кароль буде співати у стилі реп та хіп-хоп. У її репертуарі також з"являться українські пісні.

Наприкінці вересня вона починає свій сольний тур по 44 містам України. Кароль приурочила концерти до виходу свого нового альбому.

Зірка розповіла, що альбом для неї самої був "дуже не передбачуваним".

"Я ніколи не думала, що буду читати реп, або співати в стилях хіп-хоп та r"n"b, - сказала співачка. - Пісні у цих стилях будуть на платівці, і думаю, що в них я зовсім неочікувана, і, перш за все, для себе самої ".

Співачка зазначила, що до альбому також увійшли і дуже вокальні, ліричні, голосові пісні, в тому числі і три україномовні композиції.

"Так склалося, що в моєму репертуарі досі була тільки одна пісня українською мовою "Намалюю тобі зорі ". Не знаю чому, але мені було складно знайти україномовну пісню, яка б торкнула до глибини душі. Зазвичай, якщо пісня весела, то виключно застільного характеру, а повільна - надто сумна і соплива ... ", - сказала Кароль.

За словами співачки, українські пісні, які увійшли до альбому, зустрілися їй на шляху випадково, але вона одразу зрозуміла, що вони "її".

"Перший час я навіть не могла їх співати, у мене наверталися сльози, і закінчити пісню я вже не могла", - поділилася зірка.

Також стало відомо, що Тіна Кароль планує взяти в концертне турне свого маленького сина, якому в листопаді виповнюється два роки.

"Я думаю про це, все-таки нас довго не буде вдома, а розлучатися з сином я не хочу", - сказала нещодавно співачка в одному зі своїх інтерв"ю.

Інформацію про те, що Тіна приїде до деяких міста зі своїм первістком підтвердили і організатори туру: "Ми думаємо, саме тому співачка буде пересуватися на своєму авто. Також у деяких містах у нас заздалегідь попросили варіанти дитячих меню і по можливості розміщувати в готелях, де є поруч парк або дитячому майданчик ".

Слід відзначити, що Тіна повністю відмовилася від охорони, залишаючи даний пункт у поїздках на розсуд організаторів.
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль плаче від своїх пісень українською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі