субота, 24 вересня 2016 15:35

Тіна Кароль поділилась рецептом схуднення

Тіна Кароль поділилась рецептом схуднення

Співачка Тіна Кароль активно працює над фігурою і має кілька секретів, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Займаюсь спортом, зі мною у поїздках є резинка, яку розтягую ногами і руками, а ще є маленький тренер, я його називаю, це таймер, який мені відліковує "15 секунд - зміна, 10 секунд - зміна". 10 підходів, і так 15 хвилин 3 рази в день. Віджимаюсь, прес, змінюю навантаження, все має бути з розумом. Найперше, не змішувати різного роду білки, навіть, якщо це білкова дієта, неможна змішувати м'ясо з творогом, їсти разом з молочними білками, рослинні бліки з тваринними", - говорить Тіна Кароль.

Читайте також: Тіна Кароль розкошелилась на кліп від голлівудських режисерів

Нагадаємо, Тіна Кароль у 2004 році посіла друге місце на "Новій Хвилі" у Юрмалі і отримала спеціальний приз від Али Пугачової у розмірі 50 тис. долларів (більше 500 тис. гривень). За словами співачки, тоді у фаворитах була Поліна Гагаріна.

"Всі ставили на Поліну Гагаріну, що це перше місце і т.д, вона посіла тоді 3 місце, вона вже була тоді зіркою. Приїхала на "Нову Хвилю" після Фабрики зірок і вона вже тоді там перемогла і для неї це був удар. Їй було складно тому що знову треба взяти участь у конкурсі і зробити три кроки назад, я тоді була ніким і мені хотілося стрибнути вище голови", - сказала Тіна Кароль.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль поділилась рецептом схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі