пʼятниця, 03 квітня 2015 18:49

ТАРТАК та RIFFMASTER відіграли спільний концерт
10

Фото: Прес-служба

Минулого тижня у київському клубі відбувся спільний концерт гурту Тартак&Riffmaster.  Рішення провести спільний виступ зявилось ще кілька місяців тому, після того як  Riffmaster презентували спільний з Сашком Положинським, гостросоціальний трек "Земля".

Riffmaster  першими вийшли на сцену, під час виступу презентували публіці новий альбом "Котлета-по-Киевски" та зіграли старі хіти. Завершили виступ спільним з Положинським треком "Земля", після чого на сцені їх змінив "Тартак"

"Концерт перевершив всі мої очікування, публіка була чудовою – співали разом з перших слів, драйв був неймовірний. Я дуже хвилювався, бо напередодні захворів і майже втратив голос. Така ж історія відбулася і з Сашком Положинським, тож за кулісами ми разом хрипіли і  жартували про це, та обидва знайшли в собі сили вийти на сцену і з повною віддачею відпрацювати концерт.

Режисер Віктор Придувалов запросив на концерт воїнів з АТО, обличчя яких ви бачите у відеороботі "Земля", та інших солдат, що в цей час перебували в Києві. Для мене це було особливо приємним і важливим. Я дуже вдячний хлопцям за все, що вони для нас роблять.

Дякую колегам музикантам, що відвідали наш концерт, клубу Atlas особлива подяка за якісну організацію і чудовий концертний майданчик. Всім миру, до зустрічі на наступних концертах", - говорить лідер Riffmaster Андрій Антоненко

Зараз ви читаєте новину «ТАРТАК та RIFFMASTER відіграли спільний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі